AZAMİ SÜRELERİNİ DOLDURAN TEZSİZ YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİLERİ HAKKINDA

25/07/2017 tarih ve 30134 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren Erzincan Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliğimizin“Ders yükü ve öğrenim süresi” başlıklı 44. Maddesinin 2. Fıkrası “Programın süresi, bilimsel hazırlıkta geçen süre hariç öğrencinin derslerin verildiği dönemden başlamak üzere, her dönem için kayıt yaptırıp yaptırmadığına bakılmaksızın en az iki yarıyıl, en fazla üç yarıyıldır.”ile 3.fıkrası “Azami eğitim süresi sonunda başarısız olan veya programı tamamlayamayan öğrencinin enstitü ile ilişiği kesilir.” hükümleri gereğince 18.01.2018 , 02.02.2018 ve 15.02.2018 tarihli Enstitü Yönetim Kurulu Kararaarı ile azami sürelerini dolduran tezsiz yüksek lisans öğrencilerinin Enstitümüz ile ilişikleri kesilmiştir.

**Bu Duyuru Tebligat Niteliğinde Olup Ayrıca Bilgilendirme Yapılmayacaktır.**